Reviews

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 
L

Lennon Ekdom

★★★★★

Rijschool was top! In 1 keer geslaagd en kon binnen 2 dagen terecht voor mijn praktijk examen.

A

Annie

★★★★★

Na 11 lessen gevolgd te hebben bij een andere rijschool en gezakt te zijn, ben ik bij ScooterRijbewijsje in 1x geslaagd! Duidelijk uitleg gekregen, fouten goed uitgelegd en geholpen totdat je het echt kunt, zelfverzekerd gevoel gekregen en nog gezellige lessen ook! Er wordt niet alleen gezorgd dat je het haalt, maar ook dat je echt KUNT rijden en WEET wat je doet! 10/10 aanrader!!

A

Anouk Stoops

★★★★★

Heel fijn! Toen ik appte kon ik de volgende dag al afrijden. Het werd erg duidelijk uitgelegd. Ik ben binnen 1 keer geslaagd. Onwijs goed bedrijf!!!

A

Anoo X

★★★★★

Bestee rijschool van nederland. Gezellige lessen en binnen 1 dag rijbewijs behaald

W

Whiood

★★★★★

Heb me aangemeld en kon al een dag erna gaan rijden, ben toen meteen geslaagd! Ik had een erg fijne ervaring.

R

Rami Altaee

★★★★★

Beste rijschool, 1 dag van te voren aangemeld die dag daarna meteen me rijbewijs binnen zeker een aanrader.

M

Merle Vedder

★★★★★

Super bedankt voor alles!!
Ik vond het hele fijne lessen, het was gezellig maar ik heb ook veel geleerd. Sef ik wil je bedanken voor de leuke tijd! Je bent een topper en ik ga de lessen missen.

N

Nissrin

★★★★★

Zonder jullie had ik het echt nooit gehaald! Ben zo blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Heb zoveel zelfvertrouwen gekregen tijdens de lessen en opdrachten gehaald waarvan ik dacht dat ik dat never nooit zou kunnen doen! Wauw echt bedankt jongens!

C

Chelsey Jansen

★★★★★

Lessen zijn super leuk worden tussendoor grapjes gemaakt en alles wordt duidelijk uitgelegd, en in 1 keer geslaagd zeker aan te raden deze rijschool!!

L

Loebna El Kadi

★★★★★

Als je twijfelt over een rijschool ben je hier 1000000% bij het goede adres. Niemand helpt je er zo goed doorheen als de jongens van ScooterRijbewijsje.

W

Wa Zebi

★★★★★

Beste rijschool in Nederland!!! (En de wereld). Instructeurs allemaal op en top kwaliteit en de prijs die daarbij is past perfect. Haal hier je rijbewijs hoge slagingspercentage alleen maar top!!

M

Maarten Jacobs

★★★★★

Verreweg de beste rijschool in Den Haag en omgeving! Geduldige en uiterst bekwame instructeurs die er alles aan doen om je in één keer te laten slagen.

S

Shayla

★★★★★

Super leuke en duidelijke rij instructeur. Alles geleerd wat ik moest weten. In een keer geslaagd door de goede, duidelijke lessen

G

Gerard Contreras

★★★★★

In een woord, perfect! Goede begeleiding, geduldig en duidelijk. Zeker een aanrader!
Keep up the good work!💪🏽

J

Jop

★★★★★

Top rijschool, je komt snel aan de beurt, word genoeg gelachen. Bereid je perfect voor het examen. Zeker een aanrader!!!

A

Arvind Kisoensingh

★★★★★

Een heel fijne en leerzame ervaring gehad bij de rijschool. De instructeur was altijd begripvol en duidelijk, maar er hing ook een gezellige sfeer tijdens de lessen.

G

Gina Ouwendijk

★★★★★

Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde.

D

Davey Schuurman

★★★★★

Top Rijschool!

Altijd goede en gezellige lessen, fijne instructeur die je het scooterrijden op een leuke en geduldige manier leert. Ik raad het iedereen aan om hier te gaan lessen!

E

Eva Van Der Molen

★★★★★

Het was een leuke en zeer leerzame cursus, in 1 keer geslaagd!!

J

Joyce Sta

★★★★★

Goede rijschool die je helpen slagen voor je rijbewijs. 

S

Sabrina Hoefdraad

★★★★★

Goede maar ook gezellige rijlessen. Alles word goed uitgelegd waar je nog aan moet werken en hoe je dat kan aanpakken.

S

Solange de Gier

★★★★★

Top rijschool! Goede en professionele begeleiding waardoor je in korte tijd goed en veel leert. Altijd plezier gehad tijdens m’n rijlessen. Hoeft niet lang te wachten totdat je examen kan doen, en ze zorgen ervoor dat je goed voorbereid je examen in gaat.

G

Gisella Brunt

★★★★★

Top rijschool!
Super gezellige lessen, geen lange wachtrij en je leert bovenal lekker rijden. Aan iedereen aan te bevelen!

K

Karol Fojtuch

★★★★★

Beste rijschool van denhaag 100%

E

Eva en Adam

★★★★★

Hele gezellige en goede rij-instructeurs. Zijn alleen slordig in administratie/ op tijd komen.

M

Mo

★★★★★

Binnen dagje geslaagd zonder moeite

E

Eliza Soysal

★★★★★

Ik ben erg tevreden met de aanpak van de lessen. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en dat is ook nodig voor een effectieve les. Er wordt veel rekening gehouden door de rij instructeur met jou als individu. Hij is erg aardig en weet wat hij doet, dat merk je aan de tips die hij heeft.

Ook is het fijn dat jij kan bepalen hoe snel je door de lessen heen gaat. Je doet alles op eigen tempo en kan zelf aangeven wanneer je er klaar voor bent. Deze rijschool is zeker een aanrader en ik zou er weer voor kiezen. Want bij ScooterRijbewijsje gaat kwaliteit boven kwantiteit!!

S

Shafinaaz Niamat

★★★★★

Rijschool ScooterRijbewijsje is een top rijschool! Waarvan ik dacht dat het moeilijk zou worden is gelukt, mijn rijbewijs behalen in Nederland. De lessen waren heel goed, goede opbouw, eerlijk commentaar en verbeterpunten waar we heelveel aandacht en tijd aan hebben besteed. Door de leuke en leerzame lessen van Oefoek heb ik heel veel inzicht gekregen in mijn eigen rijgedrag en in moeilijke situaties op de weg met als gevolg mijn rijbewijs in één keer behaald te hebben!

O

Ouiam Zarhuni

★★★★★

Fantastische rijschool! Ik heb altijd duidelijke instructies gehad. Tijdens de eerste proefles voelde het meteen goed, en dat is ook zo gebleven. Tijdens de lessen zelf duidelijke en heldere uitleg. Ze hebben super veel geduld als het niet meteen goed ging. Ze helpen je heel goed door het proces heen. Zonder Scooter Rijbewijsje was het me nooit gelukt! Ik rij nu met plezier en vertrouwen rond!

Dankjewel Scooter Rijbewijsje ben jullie voor eeuwig dankbaar 💕

T

Timo Weber

★★★★★

Gereden bij de beste rijschool van Den Haag en omstreken. Ik heb in 2,5 maand mijn rijbewijs gehaald. Dat komt omdat ScooterRijbewijsje tijd vrij maakt voor de leerling en ervoor zorgt dat wanneer jij er klaar voor bent je ook mag afrijden. Het zijn lessen van hoge kwaliteit en je hebt tegelijk plezier met de rij instructeur. Toppers dus! Zeker een aanrader!!

D

Dogukan

★★★★★

Tijdens de eerste les al kreeg ik een goed gevoel voor deze rijschool, ik had er meteen vertrouwen in dat ik met deze rijschool direct mijn rijbewijs zou halen wat ook gelukt is! De rij instructeur kan uitstekend les geven, ik voelde me ten alle tijden veilig achter het stuur. Daarnaast wist mijn rij instructeur goed de lessen gezellig maar tegelijkertijd ook professioneel te houden.
Zeker een aanrader!

N

Niek S

★★★★★

Een vaste instructeur die werkt met een strak stappenplan en jou op elke gewenste locatie kan ophalen/afzetten. Ook werkt deze rijschool met pakketen die voor iedereen voordeliger zijn waardoor de prijs ook meevalt.

Kortom wil jij beginnen met rijden zou ik deze rijschool aan iedereen aanraden

D

Donna Moens

★★★★★

‘Binnen, buiten, naaaast’ is zeker blijven hangen nadat ik zelfstandig de weg op mocht :P. Altijd gezellige rijlessen gehad, en daarnaast van topkwaliteit. Bovendien werd altijd alles goed gecommuniceerd. Een echte aanrader!

S

Sebastiaan de Boer

★★★★★

Rijles gehad bij ufuk, rustige en goede instructeur! Rijlessen altijd 100% efficiënt benut, zonder het gevoel te hebben dat je moet presteren. Communicatie ook niks op aan te merken. Keurige instructeurs en rijschool. Iedereen aan te bevelen!

E

Erwin Vander

★★★★★

ScooterRijbewijsje maakte het mogelijk om mij te laten slagen in drie maanden tijd. Dit was een persoonlijke wens van mij, omdat ik een periode veel vrij was. Dit was geen probleem. Zo gezegd zo gedaan…na drie maanden had ik mijn rijbewijs. Top rijschool met ervaren instructeurs!

C

C. Tersmette

★★★★★

Top rijschool, helpt je met alles. Maakt er een leuke rijles van zodat je er plezier in blijft houden. Er word duidelijk gecommuniceerd met elke leerling en denkt graag met je mee wanneer het bij jou uitkomt om te lessen.

T

Tessa ouwendijk

★★★★★

Top rijschool! Ze laten je echt pas afrijden als je er echt klaar voor bent en zijn erg vriendelijk. Tot nu toe hebben al mijn vrienden die hier ook gereden hebben het in 1 keer gehaald!

P

Pepijn Klooster

★★★★★

Hele aardige en flexibele instructeur die duidelijke uitleg gaf en waarmee je altijd leuk kon praten. Ik heb nooit tegen een les opgekeken!

N

Narinder Ramdaras

★★★★★

Top rijschool👍🏽
Zeker een aanrader
De Rij instructeur is heel transparant en duidelijk met uitleg en altijd in een goeie humor, dat jou als leering helemaal gerust stelt.
Gegarandeerd in 1 keer slagen voor je rijbewijs 👍🏽

S

Sam Post

★★★★★

De Beste rijschool, mijn (ex) rij-instructeur (oefoek) is een fijne instructeur die je het scooterrijden leert op een leuke en geduldige manier. Ik raad iedereen aan hier te lessen!

F

Ferdi den Heijer

★★★★★

Dit jaar me rijbewijs gehaald. Top mensen altijd voor je klaar staan en het beste met je voor hebben. Top rijschool!

M

Marieke Biezeno

★★★★★

Ben in 1x geslaagd, en had ook echt het gevoel dat ik er klaar voor was om zelfstandig de weg op te gaan. Heb inmiddels 2 jaar mijn rijbewijs gehaald en heb vanaf een goed basisniveau aan mij rijskills kunnen werken.

D

Dounia Kaddouri

★★★★★

Mijn rijbewijs gehaald in een hele korte tijd met dank aan ScooterRijbewijsje, zonder hun had ik het zeker niet gehaald. Zeker aan te raden. Goede rijinstructeurs. goede adviezen. ofte wel een leuke rijschool!

R

Rosalin yildiz

★★★★★

Beste rijschool ooit! Ik zou ze
zeker aanraden vooral om de wijze waarop er les wordt gegeven.

T

Thijs van Bruggen

★★★★★

Altijd gezellige rijlessen gehad en bovenop gezellige rijlessen ook nog eens hele goede. Aanbevolen bij een aantal vrienden die er ook goeie herinneringen aan hebben

M

Mehmet Rizgic

★★★★★

Geweldige instructeur, het beste van zijn werk kan ik ten zeerste aanbevelen. ADAMSIN Abi 😉

K

Kadircan Aydogdu

★★★★★

Geweldige rijschool in Den Haag en omstreken.
Goede instructeurs en de beste rij adviezen.
In een korte tijd mijn rijbewijs gehaald.
Top Rijschool!

R

Rondvaart Schippers

★★★★★

Een goeie Rijinstructeur. Altijd gedreven en het beste uit iemand willen halen. Zeker één aanrader!!

M

Manon Rosenveldt

★★★★★

De meest goede en gezellige rij instructeur die je maar kan wensen! Deze rijschool is zeker een aanrader.

G

Giovanni Keij

★★★★★

Een goeie Rijinstructeur. Altijd gedreven en het beste uit iemand willen halen. Zeker één aanrader!!

G

Gulistan K

★★★★★

Top rijschool !! Goede communicatie en lessen waren leerzaam. In 1 keer GESLAAAAGDDD

O

Orhan C

★★★★★

Zeker een aanrader!

Z

Zeynep Zeynep

★★★★★

Beste rijschool, goede instructeurs met heel veel geduld bedankt voor de moeite en motivatie!!

K

Kathy Pronk

★★★★★

Goede rijschool! Ook met faalangst behaal je hier je rijbewijs!

K

Koen Vanbelle

★★★★★

Zeer fijne ervaring met deze rijschool👍

S

Soufyen El Absati

★★★★★

Eer gister aangemeld, vandaag geslaagd!!!
Leuke en gezellige lessen! Zeker een aanrader

B

Benjamin Soares

★★★★★

Geweldige rijschool, dinsdag opgegeven en vrijdag meteen geslaagd!

M

Malik Doole

★★★★★

Today I passed the driving practical exam! The exam was difficult, but because of what I learnt from my Amazing instructor, Lennaert, I was able to pass the exam in my 1st try. Lennaert is an excellent and highly experienced driving instructor! He teaches techniques in a very simple yet effective way. He is also very patient and he makes sure you master all special manoeuvres. As a result of his style of teaching, I was able to learn and pass my exam in only 15 sessions. I really enjoyed the driving lessons and our fun conversations!

I highly recommend ScooterRijbewijsje and especially the instructor Lennaert to anyone, particularly expats who require English lessons, wanting to pass their practical driving exam!

Thank you ScooterRijbewijsje and a BIG thank you to Lennaert! Best of luck with everything!

H

H. Sharifi

★★★★★

Waarde

R

Ruby Castens

★★★★★

5 sterren.

L

Lucas25078

★★★★★

Kwaliteit, Professionaliteit

D

Djanam Jankie

★★★★★

Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

M

Martijn Stevens

★★★★★

Kwaliteit, Waarde

M

Mustafa Soysal

★★★★★

Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

M

Muroow 52

★★★★★

Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

C

Casper Jeuken

★★★★★

Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Tip van Scooterrijbewijsje 😉

Als je snel een examen wilt afleggen voor je scooter of brommer, laat het ons dan gerust weten. We regelen graag zo snel mogelijk je CBR-examen voor je.

We zorgen ervoor dat je binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen kunt volgen, zodat je snel je examens kunt halen!

Heb je een vraag? App ons!